Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Русија У20Русија У20 4 4 0 0 387:242 +145 8
Плејоф
2 Исланд У20Исланд У20 2 4 2 0 2 306:271 +35 6
Placement Matches
3 Белорусија У20Белорусија У20 1 4 2 0 2 281:279 +2 6
Placement Matches
4 Унгарија У20Унгарија У20 1 4 2 0 2 221:268 -47 6
Placement Matches
5 Ирска У20Ирска У20 4 0 0 4 217:352 -135 4
Плејоф
Placement Matches
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Чешка У20Чешка У20 4 4 0 0 397:311 +86 8
Плејоф
2 Бугарија У20Бугарија У20 4 3 0 1 322:271 +51 7
Placement Matches
3 Финска У20Финска У20 1 4 2 0 2 297:306 -9 6
Placement Matches
4 Албанија У20Албанија У20 1 4 1 0 3 259:348 -89 5
Placement Matches
5 Романија У20Романија У20 4 0 0 4 262:301 -39 4
Плејоф
Placement Matches
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Холандија У20Холандија У20 2 5 4 0 1 404:282 +122 9
Плејоф
2 Грузија У20Грузија У20 1 5 4 0 1 409:313 +96 9
Placement Matches
3 Естонија У20Естонија У20 1 5 4 0 1 379:285 +94 9
Placement Matches
4 Шведска У20Шведска У20 5 2 0 3 398:287 +111 7
Placement Matches
5 Косово У20Косово У20 5 1 0 4 289:368 -79 6
Placement Matches
6 Ерменија У20Ерменија У20 5 0 0 5 192:536 -344 5
Плејоф
Placement Matches
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Португалија У20Португалија У20 4 4 0 0 316:197 +119 8
Плејоф
2 Белгија У20Белгија У20 4 3 0 1 319:264 +55 7
Placement Matches
3 Словачка У20Словачка У20 4 2 0 2 290:260 +30 6
Placement Matches
4 Македонија У20Македонија У20 4 1 0 3 234:296 -62 5
Placement Matches
5 Луксембург У20Луксембург У20 4 0 0 4 219:361 -142 4
Плејоф
Placement Matches
Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Луксембург У20Луксембург У20 2 1 0 1 178:151 +27 3
2 Косово У20Косово У20 1 2 2 0 0 181:98 +83 2
3 Ерменија У20Ерменија У20 1 2 0 0 2 107:217 -110 1