Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Шпанија У20Шпанија У20 3 3 0 0 207:135 +72 6
Плејоф
2 Србија У20Србија У20 3 2 0 1 179:175 +4 5
Плејоф
3 Португалија У20Португалија У20 3 1 0 2 141:184 -43 4
Плејоф
4 Летонија У20Летонија У20 3 0 0 3 143:176 -33 3
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Белгија У20Белгија У20 3 3 0 0 210:169 +41 6
Плејоф
2 Унгарија У19Унгарија У19 3 2 0 1 202:161 +41 5
Плејоф
3 Литванија У20Литванија У20 3 1 0 2 148:176 -28 4
Плејоф
4 Белорусија У20Белорусија У20 3 0 0 3 163:217 -54 3
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Русија У20Русија У20 3 3 0 0 182:139 +43 6
Плејоф
2 Чешка У20Чешка У20 3 2 0 1 188:146 +42 5
Плејоф
3 Полска У20Полска У20 3 1 0 2 142:159 -17 4
Плејоф
4 Шведска У20Шведска У20 3 0 0 3 130:198 -68 3
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Франција У20Франција У20 3 3 0 0 215:119 +96 6
Плејоф
2 Холандија У20Холандија У20 3 2 0 1 180:217 -37 5
Плејоф
3 Италија У20Италија У20 3 1 0 2 180:160 +20 4
Плејоф
4 Германија У20Германија У20 3 0 0 3 142:221 -79 3
Плејоф
Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Хрватска У20Хрватска У20 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Велика Британија У20Велика Британија У20 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Ирска У20Ирска У20 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Израел У20Израел У20 0 0 0 0 0:0 0 0
Група Ф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Бугарија У20Бугарија У20 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ФинскаФинска 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Романија У20Романија У20 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Турција У20Турција У20 0 0 0 0 0:0 0 0
Група Г
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Грција У20Грција У20 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Исланд У20Исланд У20 0 0 0 0 0:0 0 0
1 КосовоКосово 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Украина У20Украина У20 0 0 0 0 0:0 0 0