Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Франција У20Франција У20 1 3 3 0 0 214:178 +36 6
Плејоф
2 Турција У20Турција У20 1 3 2 0 1 197:183 +14 5
Плејоф
3 Црна Гора У20Црна Гора У20 3 1 0 2 191:210 -19 4
Плејоф
4 Велика Британија У20Велика Британија У20 3 0 0 3 184:215 -31 3
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Србија У20Србија У20 1 3 2 0 1 228:218 +10 5
Плејоф
2 Израел У20Израел У20 1 3 2 0 1 259:241 +18 5
Плејоф
3 Италија У20Италија У20 2 3 1 0 2 229:216 +13 4
Плејоф
4 Украина У20Украина У20 3 1 0 2 200:241 -41 4
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Шпанија У20Шпанија У20 3 3 0 0 241:194 +47 6
Плејоф
2 Хрватска У20Хрватска У20 1 3 2 0 1 243:232 +11 5
Плејоф
3 Германија У20Германија У20 1 3 1 0 2 227:224 +3 4
Плејоф
4 Летонија У20Летонија У20 3 0 0 3 199:260 -61 3
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Литванија У20Литванија У20 2 3 2 0 1 261:241 +20 5
Плејоф
2 Грција У20Грција У20 1 3 2 0 1 264:213 +51 5
Плејоф
3 Полска У20Полска У20 1 3 1 0 2 197:266 -69 4
Плејоф
4 Словенија У20Словенија У20 2 3 1 0 2 240:242 -2 4
Плејоф