Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Летонија У19Летонија У19 3 3 0 0 207:165 +42 6
Плејоф
2 Канада У19Канада У19 3 2 0 1 189:173 +16 5
Плејоф
3 Мозамбик У19Мозамбик У19 3 1 0 2 179:167 +12 4
Плејоф
4 Тајланд У19Тајланд У19 3 0 0 3 145:215 -70 3
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Белгија У19Белгија У19 3 3 0 0 202:135 +67 6
Плејоф
2 Кина У19Кина У19 3 2 0 1 198:175 +23 5
Плејоф
3 Аргентина У19Аргентина У19 3 1 0 2 147:195 -48 4
Плејоф
4 Мали У19Мали У19 3 0 0 3 154:196 -42 3
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 САД У19САД У19 3 3 0 0 263:173 +90 6
Плејоф
2 Австралија У19Австралија У19 3 2 0 1 215:209 +6 5
Плејоф
3 Унгарија У19Унгарија У19 3 1 0 2 213:244 -31 4
Плејоф
4 Република Кореја У19Република Кореја У19 3 0 0 3 194:259 -65 3
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Шпанија У19Шпанија У19 3 3 0 0 210:152 +58 6
Плејоф
2 Јапонија У19Јапонија У19 3 2 0 1 208:204 +4 5
Плејоф
3 Колумбија У19Колумбија У19 3 1 0 2 163:204 -41 4
Плејоф
4 Германија У19Германија У19 3 0 0 3 176:197 -21 3
Плејоф