Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Финска У18Финска У18 5 5 0 0 380:249 +131 10
Плејоф
2 Данска У18Данска У18 5 4 0 1 400:236 +164 9
Placement Matches
3 Словенија У18Словенија У18 5 3 0 2 348:209 +139 8
Placement Matches
4 Естонија У18Естонија У18 5 2 0 3 320:338 -18 7
Placement Matches
5 Норвешка У18Норвешка У18 5 1 0 4 196:336 -140 6
Placement Matches
6 КосовоКосово 5 0 0 5 172:448 -276 5
Плејоф
Placement Matches
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Турција У18Турција У18 4 4 0 0 330:193 +137 8
Плејоф
2 Португалија У18Португалија У18 1 4 3 0 1 283:199 +84 7
Placement Matches
3 Швајцарија У18Швајцарија У18 1 4 2 0 2 271:246 +25 6
Placement Matches
4 Исланд У18Исланд У18 1 4 1 0 3 200:322 -122 5
Placement Matches
5 Бугарија У18Бугарија У18 1 4 0 0 4 215:339 -124 4
Плејоф
Placement Matches
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Грција У18Грција У18 5 5 0 0 303:215 +88 10
Плејоф
2 Ирска У18Ирска У18 5 3 0 2 283:249 +34 8
Placement Matches
3 Романија У18Романија У18 5 3 0 2 275:255 +20 8
Placement Matches
4 Словачка У18Словачка У18 5 3 0 2 256:276 -20 8
Placement Matches
5 Австрија У18Австрија У18 5 1 0 4 244:289 -45 6
Placement Matches
6 Македонија У18Македонија У18 5 0 0 5 205:282 -77 5
Плејоф
Placement Matches
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Шведска У18Шведска У18 5 5 0 0 366:212 +154 10
Плејоф
2 Холандија У18Холандија У18 5 4 0 1 365:242 +123 9
Placement Matches
3 Украина У18Украина У18 5 3 0 2 306:288 +18 8
Placement Matches
4 Луксембург У18Луксембург У18 5 2 0 3 216:270 -54 7
Placement Matches
5 Велика Британија У18Велика Британија У18 5 1 0 4 235:307 -72 6
Placement Matches
6 Албанија У18Албанија У18 5 0 0 5 241:410 -169 5
Плејоф
Placement Matches
Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Бугарија У18Бугарија У18 2 2 0 0 139:112 +27 4
2 Норвешка У18Норвешка У18 2 1 0 1 103:107 -4 3
3 КосовоКосово 2 0 0 2 112:135 -23 2