Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Полска У18Полска У18 5 4 0 1 355:269 +86 9
Плејоф
2 Естонија У18Естонија У18 1 5 4 0 1 357:319 +38 9
Placement Matches
3 Белгија У18Белгија У18 1 5 4 0 1 373:307 +66 9
Placement Matches
4 Бугарија У18Бугарија У18 5 2 0 3 368:380 -12 7
Placement Matches
5 Швајцарија У18Швајцарија У18 5 1 0 4 277:371 -94 6
Placement Matches
6 Романија У18Романија У18 5 0 0 5 275:359 -84 5
Плејоф
Placement Matches
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Македонија У18Македонија У18 5 5 0 0 397:341 +56 10
Плејоф
2 Грузија У18Грузија У18 5 4 0 1 406:308 +98 9
Placement Matches
3 Украина У18Украина У18 5 3 0 2 389:347 +42 8
Placement Matches
4 Ирска У18Ирска У18 5 2 0 3 356:342 +14 7
Placement Matches
5 Данска У18Данска У18 5 1 0 4 304:390 -86 6
Placement Matches
6 Словачка У18Словачка У18 5 0 0 5 274:398 -124 5
Плејоф
Placement Matches
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Израел У18Израел У18 5 5 0 0 433:257 +176 10
Плејоф
2 Чешка У18Чешка У18 5 4 0 1 479:279 +200 9
Placement Matches
3 Босна и Херцеговина У18Босна и Херцеговина У18 5 3 0 2 403:352 +51 8
Placement Matches
4 Исланд У18Исланд У18 5 2 0 3 367:391 -24 7
Placement Matches
5 НорвешкаНорвешка 5 1 0 4 297:397 -100 6
Placement Matches
6 Луксембург У18Луксембург У18 5 0 0 5 182:485 -303 5
Плејоф
Placement Matches
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Португалија У18Португалија У18 1 5 4 0 1 385:301 +84 9
Плејоф
2 Шведска У18Шведска У18 1 5 4 0 1 418:343 +75 9
Placement Matches
3 Белорусија У18Белорусија У18 5 4 0 1 416:376 +40 9
Placement Matches
4 Унгарија У18Унгарија У18 5 2 0 3 340:365 -25 7
Placement Matches
5 Австрија У18Австрија У18 5 1 0 4 320:408 -88 6
Placement Matches
6 КосовоКосово 5 0 0 5 315:401 -86 5
Плејоф
Placement Matches