Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Италија У18Италија У18 3 3 0 0 211:148 +63 6
Плејоф
2 Германија У18Германија У18 3 2 0 1 178:169 +9 5
Плејоф
3 Хрватска У18Хрватска У18 3 1 0 2 183:210 -27 4
Плејоф
4 Белгија У18Белгија У18 3 0 0 3 170:215 -45 3
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Унгарија У18Унгарија У18 3 3 0 0 244:149 +95 6
Плејоф
2 Русија У18Русија У18 1 3 2 0 1 186:191 -5 5
Плејоф
3 Србија У18Србија У18 1 3 1 0 2 195:211 -16 4
Плејоф
4 Белорусија У18Белорусија У18 3 0 0 3 192:266 -74 3
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Франција У18Франција У18 3 3 0 0 235:141 +94 6
Плејоф
2 Шпанија У18Шпанија У18 3 2 0 1 220:170 +50 5
Плејоф
3 Чешка У18Чешка У18 3 1 0 2 157:213 -56 4
Плејоф
4 Израел У18Израел У18 3 0 0 3 154:242 -88 3
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Летонија У18Летонија У18 3 3 0 0 247:213 +34 6
Плејоф
2 Литванија У18Литванија У18 3 1 0 2 205:196 +9 4
Плејоф
3 Полска У18Полска У18 1 3 1 0 2 225:244 -19 4
Плејоф
4 Босна и Херцеговина У18Босна и Херцеговина У18 1 3 1 0 2 215:239 -24 4
Плејоф