Најнови вести

Табела

Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Русија У18Русија У18 1 3 2 0 1 216:197 +19 5
Плејоф
2 Црна Гора У18Црна Гора У18 1 3 2 0 1 201:209 -8 5
Плејоф
3 Литванија У18Литванија У18 1 3 1 0 2 194:196 -2 4
Плејоф
4 Италија У18Италија У18 1 3 1 0 2 174:183 -9 4
Плејоф
Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Турција У18Турција У18 3 2 0 1 231:191 +40 5
Плејоф
2 Србија У18Србија У18 3 2 0 1 236:222 +14 5
Плејоф
3 ГерманијаГерманија 1 3 1 0 2 208:203 +5 4
Плејоф
4 Велика Британија У18Велика Британија У18 1 3 1 0 2 214:273 -59 4
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Франција У18Франција У18 3 3 0 0 219:170 +49 6
Плејоф
2 Грција У18Грција У18 1 3 2 0 1 209:208 +1 5
Плејоф
3 Словенија У18Словенија У18 1 3 1 0 2 179:209 -30 4
Плејоф
4 Летонија У18Летонија У18 3 0 0 3 208:228 -20 3
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Шпанија У18Шпанија У18 3 3 0 0 261:185 +76 6
Плејоф
2 Холандија У18Холандија У18 3 1 0 2 216:220 -4 4
Плејоф
3 Финска У18Финска У18 1 3 1 0 2 159:194 -35 4
Плејоф
4 Хрватска У18Хрватска У18 1 3 1 0 2 198:235 -37 4
Плејоф