ФИБА СП, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ПолскаПолска 3 3 0 0 239:208 31 6
2 ВенецуелаВенецуела 1 3 2 0 1 228:210 18 5
3 КинаКина 1 3 1 0 2 205:206 -1 4
4 Брег на Слонова КоскаБрег на Слонова Коска 3 0 0 3 189:237 -48 3