ФИБА Светско Првенство, 2. рунда, Група K
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 САДСАД 5 5 0 0 437:330 107 10
2 ЧешкаЧешка 2 5 3 0 2 417:395 22 8
3 ГрцијаГрција 5 3 0 2 403:382 21 8
3 E2E2 0 0 0 0 0:0 0 0
4 БразилБразил 2 5 3 0 2 409:427 -18 8
4 F2F2 0 0 0 0 0:0 0 0