ЕП, Група Д

Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 СрбијаСрбија 5 5 0 0 466:361 +105 10
Плејоф
2 ФинскаФинска 2 5 3 0 2 432:403 +29 8
Плејоф
3 ПолскаПолска 1 5 3 0 2 387:414 -27 8
Плејоф
4 ЧешкаЧешка 1 5 2 0 3 416:435 -19 7
5 ИзраелИзраел 2 5 2 0 3 394:416 -22 7
6 ХоландијаХоландија 5 0 0 5 359:425 -66 5
Плејоф