Најнови вести

Табела

Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 КинаКина 1 3 3 0 0 247:191 +56 6
Плејоф
2 БелгијаБелгија 1 3 2 0 1 234:196 +38 5
Плејоф
3 АвстралијаАвстралија 3 1 0 2 240:230 +10 4
4 Порто РикоПорто Рико 3 0 0 3 176:280 -104 3
Плејоф
Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ШпанијаШпанија 3 3 0 0 234:205 +29 6
Плејоф
2 СрбијаСрбија 3 2 0 1 207:214 -7 5
3 КанадаКанада 3 1 0 2 208:201 +7 4
4 Република КорејаРепублика Кореја 3 0 0 3 183:212 -29 3
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 САДСАД 3 3 0 0 260:223 +37 6
Плејоф
2 ЈапонијаЈапонија 3 2 0 1 245:239 +6 5
Плејоф
3 ФранцијаФранција 3 1 0 2 239:229 +10 4
4 НигеријаНигерија 3 0 0 3 217:270 -53 3
Плејоф