Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Полуфинале
1 ГрцијаГрција 2 2 0 0 164:123 +41 4
Полуфинале
2 МексикоМексико 2 1 0 1 145:156 -11 3
3 ИранИран 2 0 0 2 123:153 -30 2
Полуфинале
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Полуфинале
1 ИталијаИталија 2 2 0 0 135:101 +34 4
Полуфинале
2 ХрватскаХрватска 2 1 0 1 132:119 +13 3
3 ТунисТунис 2 0 0 2 93:140 -47 2
Полуфинале
Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Полуфинале
1 КанадаКанада 2 2 0 0 135:124 +11 4
Полуфинале
2 ТурцијаТурција 1 2 1 0 1 137:139 -2 3
3 СенегалСенегал 1 2 0 0 2 117:126 -9 2
Полуфинале
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Полуфинале
1 ФранцијаФранција 2 2 0 0 159:143 +16 4
Полуфинале
2 Нов ЗеландНов Зеланд 2 1 0 1 148:146 +2 3
3 ФилипиниФилипини 2 0 0 2 164:182 -18 2
Полуфинале
Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Полуфинале
1 СрбијаСрбија 1 2 2 0 0 170:141 +29 4
Полуфинале
2 Порто РикоПорто Рико 1 2 1 0 1 172:168 +4 3
3 АнголаАнгола 2 0 0 2 141:174 -33 2
Полуфинале
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Полуфинале
1 ЛетонијаЛетонија 2 2 0 0 159:107 +52 4
Полуфинале
2 ЧешкаЧешка 2 1 0 1 146:142 +4 3
3 ЈапонијаЈапонија 2 0 0 2 119:175 -56 2
Полуфинале