Најнови вести

Табела

Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 СловенијаСловенија 3 3 0 0 329:268 +61 6
Плејоф
2 ШпанијаШпанија 3 2 0 1 256:243 +13 5
Плејоф
3 АргентинаАргентина 3 1 0 2 268:276 -8 4
4 ЈапонијаЈапонија 3 0 0 3 235:301 -66 3
Плејоф
Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ФранцијаФранција 3 3 0 0 259:215 +44 6
Плејоф
2 САДСАД 3 2 0 1 315:233 +82 5
3 ЧешкаЧешка 3 1 0 2 245:294 -49 4
4 ИранИран 3 0 0 3 206:283 -77 3
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АвстралијаАвстралија 3 3 0 0 259:226 +33 6
Плејоф
2 ИталијаИталија 3 2 0 1 255:239 +16 5
Плејоф
3 ГерманијаГерманија 3 1 0 2 257:273 -16 4
4 НигеријаНигерија 3 0 0 3 230:263 -33 3
Плејоф