ФИБА Азиско првенство (Ж), II

Primary tabs

Табела

ФИБА Азиско Првенство (Ж) Ниво II, Гр. А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ИндијаИндија 2 2 0 0 180:118 +62 4
Плејоф
2 УзбекистанУзбекистан 2 1 0 1 154:131 +23 3
Плејоф
3 Шри ЛанкаШри Ланка 2 0 0 2 81:166 -85 2
Плејоф
ФИБА Азиско Првенство (Ж) Ниво II, Гр. Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 КазахстанКазахстан 1 3 3 0 0 206:154 +52 6
Плејоф
2 ЛибанЛибан 1 3 2 0 1 218:174 +44 5
Плејоф
3 СингапурСингапур 3 1 0 2 219:185 +34 4
Плејоф
4 ФиџиФиџи 3 0 0 3 134:264 -130 3
Плејоф