ФИБА Азиско првенство (Ж), I

Primary tabs

Табела

ФИБА Азиско Првенство (Ж) Ниво I, Гр. А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 КинаКина 3 3 0 0 289:164 +125 6
Плејоф
2 Нов ЗеландНов Зеланд 3 2 0 1 178:180 -2 5
Плејоф
3 Кинески ТајпејКинески Тајпеј 3 1 0 2 193:237 -44 4
Плејоф
4 Северна КорејаСеверна Кореја 3 0 0 3 179:258 -79 3
Плејоф
ФИБА Азиско Првенство (Ж) Ниво I, Гр. Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АвстралијаАвстралија 3 3 0 0 268:193 +75 6
Плејоф
2 ЈапонијаЈапонија 3 2 0 1 250:194 +56 5
Плејоф
3 Република КорејаРепублика Кореја 3 1 0 2 201:211 -10 4
Плејоф
4 ФилипиниФилипини 3 0 0 3 183:304 -121 3
Плејоф