Европско Првенство (Ж)

Primary tabs

Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ГрцијаГрција 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 ЛетонијаЛетонија 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 Црна ГораЦрна Гора 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ШпанијаШпанија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Квалификациски плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БелгијаБелгија 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 ЧешкаЧешка 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 ИзраелИзраел 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ИталијаИталија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Квалификациски плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ФранцијаФранција 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 ГерманијаГерманија 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 Велика БританијаВелика Британија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СловенијаСловенија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Квалификациски плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 УнгаријаУнгарија 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 СрбијаСрбија 0 0 0 0 0:0 0 0
Квалификациски плејоф
1 СловачкаСловачка 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТурцијаТурција 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Квалификациски плејоф