Распоред и резултати

Табели

ЕП, Квалификации Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
4 РоманијаРоманија 4 0 0 4 236:356 -120 4
ЕП, Квалификации Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ИзраелИзраел 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПолскаПолска 0 0 0 0 0:0 0 0
1 РоманијаРоманија 0 0 0 0 0:0 0 0
ЕП, Квалификации Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
4 РоманијаРоманија 4 0 0 4 236:356 -120 4
ЕП, Квалификации Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ЕстонијаЕстонија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ИталијаИталија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 МакедонијаМакедонија 0 0 0 0 0:0 0 0
ЕП, Квалификации Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
4 РоманијаРоманија 4 0 0 4 236:356 -120 4
ЕП, Квалификации Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 БелгијаБелгија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЧешкаЧешка 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ДанскаДанска 0 0 0 0 0:0 0 0
ЕП, Квалификации Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
4 ЧешкаЧешка 4 1 0 3 316:349 -33 5
4 ТурцијаТурција 4 1 0 3 280:309 -29 5
4 РоманијаРоманија 4 0 0 4 236:356 -120 4
4 ЛетонијаЛетонија 4 1 0 3 315:317 -2 5
ЕП, Квалификации Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ГрузијаГрузија 4 4 0 0 372:347 25 8
1 Џорџија БулдогсЏорџија Булдогс 4 4 0 0 372:347 25 8
2 СрбијаСрбија 4 2 0 2 335:310 25 6
3 ФинскаФинска 1 4 1 0 3 278:310 -32 5
4 ШвајцаријаШвајцарија 1 4 1 0 3 328:346 -18 5
ЕП, Квалификации Група Ф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 СловенијаСловенија 1 4 3 0 1 321:292 29 7
2 УкраинаУкраина 1 4 2 0 2 291:286 5 6
3 УнгаријаУнгарија 2 2 0 0 139:135 4 4
4 АвстријаАвстрија 4 0 0 4 282:320 -38 4
ЕП, Квалификации Група Г
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ФранцијаФранција 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ГерманијаГерманија 0 0 0 0 0:0 0 0
2 Велика БританијаВелика Британија 2 4 2 0 2 285:292 -7 6
3 Црна Гора У17Црна Гора У17 1 4 2 0 2 286:307 -21 6
1 Црна ГораЦрна Гора 0 0 0 0 0:0 0 0
4 Германија У18Германија У18 1 4 1 0 3 304:316 -12 5
Евробаскет, Претквалификации Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
Евробаскет, Претквалификации Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
Евробаскет, Претквалификации Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
3 ЛуксембургЛуксембург 4 1 0 3 285:314 -29 5
Евробаскет, Претквалификации, 2. рунда, Гр А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
4 ЛетонијаЛетонија 4 1 0 3 315:317 -2 5
Евробаскет, Претквалификации, 2. рунда, Гр Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 КосовоКосово 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
4 ЛетонијаЛетонија 4 1 0 3 315:317 -2 5
Евробаскет, Претквалификации, 2. рунда, Гр Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
4 ЛетонијаЛетонија 4 1 0 3 315:317 -2 5
Евробаскет, Претквалификации, 2. рунда, Гр Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
4 ЛетонијаЛетонија 4 1 0 3 315:317 -2 5
EuroBasket, Pre-Qualifiers, 3rd Round, Group E
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
4 ЛетонијаЛетонија 4 1 0 3 315:317 -2 5
EuroBasket, Pre-Qualifiers, 3rd Round, Group E
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 313:274 39 8
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 247:333 -86 4
EuroBasket, Pre-Qualifiers, 3rd Round, Group F
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 297:282 15 7
1 МакедонијаМакедонија 4 3 0 1 323:293 30 7
1 РоманијаРоманија 4 4 0 0 336:275 61 8
1 БелгијаБелгија 4 3 0 1 335:283 52 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4 0 0 336:261 75 8
1 БелгијаБелгија 4 4 0 0 305:253 52 8
1 ИзраелИзраел 4 4 0 0 335:293 42 8
1 ХрватскаХрватска 4 4 0 0 307:249 58 8
1 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 336:324 12 6
2 ХоландијаХоландија 4 2 0 2 280:283 -3 6
2 АвстријаАвстрија 4 3 0 1 324:300 24 7
2 ЕрменијаЕрменија 4 2 0 2 299:296 3 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 Босна и ХерцеговинаБосна и Херцеговина 4 3 0 1 294:253 41 7
2 Русија У18Русија У18 1 4 2 0 2 291:276 15 6
2 ДанскаДанска 4 2 0 2 327:329 -2 6
2 СловачкаСловачка 4 2 0 2 292:301 -9 6
2 РоманијаРоманија 4 3 0 1 308:301 7 7
2 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 314:267 47 6
2 ДанскаДанска 1 4 2 0 2 314:329 -15 6
2 Косово У20Косово У20 4 1 0 3 331:348 -17 5
2 ПолскаПолска 4 2 0 2 314:283 31 6
2 КипарКипар 4 2 0 2 276:285 -9 6
2 ИсландИсланд 4 2 0 2 343:339 4 6
2 ИсландИсланд 4 1 0 3 296:316 -20 5
2 ШвајцаријаШвајцарија 4 2 0 2 319:330 -11 6
3 ЕстонијаЕстонија 3 1 0 2 218:243 -25 4
3 БелорусијаБелорусија 4 2 0 2 310:324 -14 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 248:312 -64 4
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 БугаријаБугарија 4 1 0 3 300:349 -49 5
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 285:314 -29 5
3 ЛитванијаЛитванија 1 4 2 0 2 322:326 -4 6
3 КипарКипар 4 0 0 4 272:324 -52 4
3 Луксембург У17Луксембург У17 4 1 0 3 295:353 -58 5
3 Косово У20Косово У20 4 0 0 4 299:321 -22 4
3 ШпанијаШпанија 4 2 0 2 334:287 47 6
3 СловачкаСловачка 4 1 0 3 308:327 -19 5
3 ПортугалијаПортугалија 4 1 0 3 272:304 -32 5
3 АлбанијаАлбанија 4 0 0 4 275:332 -57 4
3 ПортугалијаПортугалија 4 2 0 2 304:320 -16 6
3 ШведскаШведска 4 1 0 3 291:317 -26 5
4 ЛетонијаЛетонија 4 1 0 3 315:317 -2 5
EuroBasket, Pre-Qualifiers, 3rd Round, Group G
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 Велика БританијаВелика Британија 4 3 0 1 319:279 40 7
1 ИталијаИталија 1 3 3 0 0 240:211 29 6
1 ДанскаДанска 4 4 0 0 336:282 54 8
1 ГрцијаГрција 4 3 0 1 293:283 10 7
1 ШведскаШведска 4 2 0 2 298:282 16 6
1 ПортугалијаПортугалија 4 3 0 1 314:276 38 7
1 Велика БританијаВелика Британија 4 4