Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ШалонШалон 1 6 4 0 2 520:492 +28 10
Плејоф
2 Алба ФехерварАлба Фехервар 1 6 4 0 2 518:493 +25 10
Плејоф
1 Brussels BasketballBrussels Basketball 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
3 БенфикаБенфика 6 3 0 3 455:477 -22 9
4 Бејзик-Фит БриселБејзик-Фит Брисел 6 1 0 5 453:484 -31 7
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ГравелинГравелин 6 4 0 2 480:477 +3 10
Плејоф
2 ГронингенГронинген 6 4 0 2 490:456 +34 10
Плејоф
3 Егис КормендЕгис Корменд 6 3 0 3 499:473 +26 9
4 Хубо Лимбург ЈунајтедХубо Лимбург Јунајтед 6 1 0 5 499:562 -63 7
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Телеком Баскет БонТелеком Баскет Бон 1 4 3 0 1 333:313 +20 7
Плејоф
2 СодерталјеСодерталје 1 4 2 0 2 323:336 -13 6
Плејоф
3 МонсМонс 4 1 0 3 309:316 -7 5
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 НантерНантер 6 6 0 0 513:448 +65 12
Плејоф
2 АнтверпенАнтверпен 6 4 0 2 473:447 +26 10
Плејоф
3 СопронСопрон 6 2 0 4 443:492 -49 8
4 ПортоПорто 6 0 0 6 447:489 -42 6
Плејоф
Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 По ОртезПо Ортез 4 4 0 0 339:264 +75 8
Плејоф
2 Оберварт ГанерсОберварт Ганерс 4 2 0 2 297:326 -29 6
3 Ту-РокТу-Рок 4 0 0 4 277:323 -46 4
Плејоф
Група Ф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Лукоил АкадемикЛукоил Академик 6 4 0 2 509:465 +44 10
Плејоф
2 Бнеи ХерцлијаБнеи Херцлија 6 4 0 2 513:479 +34 10
3 ПриевидзаПриевидза 6 3 0 3 459:492 -33 9
4 СтеауаСтеауа 6 1 0 5 471:516 -45 7
Плејоф
Група Г
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ГазиантепГазиантеп 6 5 0 1 474:425 +49 11
Плејоф
2 У-Банка ТрансилванијаУ-Банка Трансилванија 6 5 0 1 465:432 +33 11
3 АЕК ЛарнакаАЕК Ларнака 6 1 0 5 450:460 -10 7
4 ПејаПеја 6 1 0 5 425:497 -72 7
Плејоф
Група Х
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БујукчекмечеБујукчекмече 6 4 0 2 521:445 +76 10
Плејоф
2 Енисеј КраснојарскЕнисеј Краснојарск 6 4 0 2 538:527 +11 10
Плејоф
3 Рилски СпортистРилски Спортист 6 3 0 3 518:553 -35 9
4 ПриштинаПриштина 6 1 0 5 515:567 -52 7
Плејоф
Група И
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ВитаутасВитаутас 1 4 3 0 1 400:286 +114 7
Плејоф
2 БЦ МурешБЦ Муреш 1 4 3 0 1 329:334 -5 7
Плејоф
2 Prienu-BirstonoPrienu-Birstono 1 1 1 0 0 99:61 +38 2
Плејоф
1 ИгокеаИгокеа 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
3 ПЛУ КалевПЛУ Калев 4 0 0 4 250:359 -109 4
Плејоф
Група Ј
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Цмоки МинскЦмоки Минск 6 5 0 1 486:443 +43 11
Плејоф
2 ЈИП ПардубицеЈИП Пардубице 1 6 4 0 2 524:507 +17 10
3 АПОЕЛАПОЕЛ 1 6 3 0 3 472:462 +10 9
4 СиуаулаиСиуаулаи 6 0 0 6 463:533 -70 6
Плејоф
Група К
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ШалонШалон 6 5 0 1 531:414 +117 11
2 ГазиантепГазиантеп 6 5 0 1 530:454 +76 11
3 СодерталјеСодерталје 6 1 0 5 390:477 -87 7
4 БЦ МурешБЦ Муреш 6 1 0 5 438:544 -106 7
Плејоф
Група Л
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БујукчекмечеБујукчекмече 6 5 0 1 534:467 +67 11
2 АнтверпенАнтверпен 6 4 0 2 513:481 +32 10
3 ГравелинГравелин 6 2 0 4 497:502 -5 8
4 ПриевидзаПриевидза 6 1 0 5 493:587 -94 7
Плејоф
Група М
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Телеком Баскет БонТелеком Баскет Бон 6 5 0 1 517:406 +111 11
2 ВитаутасВитаутас 6 4 0 2 450:443 +7 10
3 Оберварт ГанерсОберварт Ганерс 1 6 2 0 4 444:504 -60 8
4 АПОЕЛАПОЕЛ 1 6 1 0 5 417:475 -58 7
Плејоф
Група Н
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Егис КормендЕгис Корменд 1 6 4 0 2 520:484 +36 10
2 НантерНантер 1 6 4 0 2 519:467 +52 10
3 Цмоки МинскЦмоки Минск 6 3 0 3 504:514 -10 9
4 Бнеи ХерцлијаБнеи Херцлија 6 1 0 5 448:526 -78 7
Плејоф
Група O
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 По ОртезПо Ортез 1 6 4 0 2 520:461 +59 10
2 Алба ФехерварАлба Фехервар 1 6 4 0 2 500:501 -1 10
3 У-Банка ТрансилванијаУ-Банка Трансилванија 6 2 0 4 475:491 -16 8
4 ЈИП ПардубицеЈИП Пардубице 6 2 0 4 466:508 -42 8
Плејоф
Група П
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Енисеј КраснојарскЕнисеј Краснојарск 6 5 0 1 528:447 +81 11
2 ГронингенГронинген 1 6 4 0 2 489:488 +1 10
3 Лукоил АкадемикЛукоил Академик 1 6 3 0 3 500:485 +15 9
4 БенфикаБенфика 6 0 0 6 426:523 -97 6
Плејоф