Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Next group phase
1 Виртус БолоњаВиртус Болоња 10 8 0 2 846:791 +55 0
Next group phase
2 АндораАндора 1 10 7 0 3 853:766 +87 0
Next group phase
3 МонакоМонако 1 10 6 0 4 763:732 +31 0
Next group phase
4 ПромитесПромитес 10 6 0 4 771:751 +20 0
5 Макаби РишонМакаби Ришон 1 10 2 0 8 740:862 -122 0
6 УлмУлм 1 10 1 0 9 793:864 -71 0
Next group phase
Група B
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Next group phase
1 ВенецијаВенеција 10 8 0 2 759:713 +46 0
Next group phase
2 ПартизанПартизан 10 7 0 3 767:722 +45 0
Next group phase
3 ТофашТофаш 1 10 5 0 5 804:822 -18 0
Next group phase
4 Литвос РутасЛитвос Рутас 1 10 4 0 6 800:811 -11 0
5 Локомотив КубанЛокомотив Кубан 10 4 0 6 797:780 +17 0
6 ЛиможЛимож 10 2 0 8 748:827 -79 0
Next group phase
Група C
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Next group phase
1 Уникс КазанУникс Казан 1 10 6 0 4 783:775 +8 0
Next group phase
2 Бреша ЛеонесаБреша Леонеса 1 10 6 0 4 705:725 -20 0
Next group phase
3 ДарушафакаДарушафака 1 10 5 0 5 746:708 +38 0
Next group phase
4 ХувентудХувентуд 3 10 5 0 5 838:834 +4 0
5 НантерНантер 10 4 0 6 792:809 -17 0
6 Цедевита ОлимпијаЦедевита Олимпија 10 4 0 6 799:812 -13 0
Next group phase
Група D
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Next group phase
1 УникахаУникаха 10 7 0 3 845:774 +71 0
Next group phase
2 ГалатасарајГалатасарај 10 6 0 4 813:792 +21 0
Next group phase
3 ОлденбургОлденбург 10 6 0 4 840:850 -10 0
Next group phase
4 ТрентоТренто 10 5 0 5 797:817 -20 0
5 БудуќностБудуќност 10 3 0 7 784:775 +9 0
6 Асеко ГдиниаАсеко Гдиниа 10 3 0 7 710:781 -71 0
Next group phase
Група E
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ПартизанПартизан 5 4 0 1 398:343 +55 0
Плејоф
2 Виртус БолоњаВиртус Болоња 5 3 0 2 413:392 +21 0
3 ДарушафакаДарушафака 5 3 0 2 362:358 +4 0
4 ТрентоТренто 5 0 0 5 338:418 -80 0
Плејоф
Група F
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ПромитесПромитес 5 3 0 2 343:311 +32 0
Плејоф
2 ВенецијаВенеција 2 5 3 0 2 359:374 -15 0
3 ОлденбургОлденбург 1 5 2 0 3 402:404 -2 0
4 Бреша ЛеонесаБреша Леонеса 1 5 2 0 3 333:348 -15 0
Плејоф
Група G
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Уникс КазанУникс Казан 1 5 3 0 2 421:398 +23 0
Плејоф
2 Литвос РутасЛитвос Рутас 1 5 2 0 3 385:407 -22 0
3 МонакоМонако 2 4 2 0 2 318:304 +14 0
4 ГалатасарајГалатасарај 4 2 0 2 317:332 -15 0
Плејоф
Група H
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 УникахаУникаха 1 5 4 0 1 424:399 +25 0
Плејоф
2 ТофашТофаш 1 5 3 0 2 396:385 +11 0
3 ХувентудХувентуд 5 2 0 3 427:442 -15 0
4 АндораАндора 5 1 0 4 403:424 -21 0
Плејоф