Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Баронс КварталсБаронс Кварталс 12 10 0 2 1036:941 +95 22
Плејоф
2 НевезисНевезис 12 8 0 4 1025:880 +145 20
Плејоф
3 Авис РаплаАвис Рапла 12 8 0 4 913:868 +45 20
Плејоф
4 Јурмала/ФениксЈурмала/Феникс 12 6 0 6 871:848 +23 18
Плејоф
5 Лиепајас ЛаувасЛиепајас Лаувас 12 5 0 7 984:988 -4 17
Плејоф
6 Парну СадамПарну Садам 12 3 0 9 889:972 -83 15
Плејоф
7 БарсиБарси 12 2 0 10 863:1084 -221 14
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 Пиено ЗваигздесПиено Зваигздес 12 11 0 1 1091:860 +231 23
Плејоф
2 ВалмиераВалмиера 1 12 9 0 3 924:788 +136 21
Плејоф
3 ЈекабпилсЈекабпилс 1 12 8 0 4 943:830 +113 20
Плејоф
4 Огре ИФОгре ИФ 12 6 0 6 907:872 +35 17
Плејоф
5 ТТУ КорвпаликлубиТТУ Корвпаликлуби 12 5 0 7 972:996 -24 17
6 Раквере ТарвасРаквере Тарвас 12 3 0 9 740:865 -125 14
7 Борисфен МогилевБорисфен Могилев 12 0 0 12 712:1078 -366 12
Плејоф