Распоред и резултати

Табели

Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 БероеБерое 1 10 7 0 3 832:785 47 222(OT)2 17
2 КумановоКуманово 1 10 6 0 4 792:794 -2 2(OT)2 16
3 ТеодоТеодо 1 10 5 0 5 812:801 11 22(OT) 15
4 КожувКожув 1 10 5 0 5 801:755 46 2222 15
5 БашкимиБашкими 10 4 0 6 773:791 -18 22(OT)22 14
6 ПриштинаПриштина 10 3 0 7 761:845 -84 2(OT) 13
Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 ПејаПеја 10 7 0 3 766:673 93 222(OT)2 17
2 Фени ИндустриФени Индустри 10 6 0 4 749:697 52 2222 16
3 СутјескаСутјеска 10 5 0 5 761:726 35 2(OT)2 15
4 Карпош СоколиКарпош Соколи 10 5 0 5 779:800 -21 2222 15
5 KB TrepcaKB Trepca 1 10 4 0 6 639:685 -46 2(OT)2 14
6 ТиранаТирана 1 10 3 0 7 694:807 -113 22 13
Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 БероеБерое 6 5 0 1 508:461 47 222 11
2 КожувКожув 6 3 0 3 494:468 26 222 9
3 Фени ИндустриФени Индустри 1 6 2 0 4 445:444 1 2 8
4 СутјескаСутјеска 1 6 2 0 4 427:501 -74 2 8
Балканска Меѓународна Кошаркарска Лига, Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 КумановоКуманово 6 5 0 1 425:402 23 222 11
2 ТеодоТеодо 6 3 0 3 432:391 41 222 9
3 ПејаПеја 6 3 0 3 485:468 17 22 9
4 Карпош СоколиКарпош Соколи 6 1 0 5 328:409 -81 7

Pages