ПМКЛ

ПМКЛ
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
1 МЗТ СкопјеМЗТ Скопје 22 20 0 2 1908:1557 +351 42
2 ПелистерПелистер 22 17 0 5 1985:1740 +245 39
3 ТФТ MozzartТФТ Mozzart 22 15 0 7 1902:1746 +156 37
4 ГостиварГостивар 22 15 0 7 1885:1805 +80 37
5 РаботничкиРаботнички 22 13 0 9 1832:1675 +157 35
6 Еуро Никел 2005Еуро Никел 2005 22 12 0 10 1705:1668 +37 34
7 Феникс 2010Феникс 2010 22 11 0 11 1735:1725 +10 33
8 КожувКожув 22 10 0 12 1871:1880 -9 32
9 Чаир 2030Чаир 2030 22 7 0 15 1655:1849 -194 28
10 ФМП АкадемијаФМП Академија 22 5 0 17 1726:1953 -227 27
11 КумановоКуманово 22 5 0 17 1639:1925 -286 27
12 СтрумицаСтрумица 22 2 0 20 1763:2083 -320 24
 

ЧЕТ, 6 октомври 2022

САБ, 8 октомври 2022

НЕД, 9 октомври 2022

ЧЕТ, 13 октомври 2022

ПЕТ, 14 октомври 2022

САБ, 15 октомври 2022

ВТО, 18 октомври 2022

САБ, 22 октомври 2022

НЕД, 23 октомври 2022

ВТО, 25 октомври 2022

СРЕ, 26 октомври 2022

САБ, 29 октомври 2022

НЕД, 30 октомври 2022

ПОН, 31 октомври 2022

САБ, 5 ноември 2022

НЕД, 6 ноември 2022

ВТО, 15 ноември 2022

ЧЕТ, 17 ноември 2022

САБ, 19 ноември 2022

ВТО, 22 ноември 2022

НЕД, 27 ноември 2022

ПОН, 28 ноември 2022

ВТО, 29 ноември 2022

ЧЕТ, 1 Декември 2022

САБ, 3 Декември 2022

НЕД, 4 Декември 2022

ПОН, 5 Декември 2022

ВТО, 6 Декември 2022

САБ, 10 Декември 2022

НЕД, 11 Декември 2022

ПОН, 12 Декември 2022

ЧЕТ, 15 Декември 2022

САБ, 17 Декември 2022

ПОН, 19 Декември 2022

САБ, 24 Декември 2022

НЕД, 25 Декември 2022

ВТО, 27 Декември 2022

СРЕ, 18 јануари 2023

ЧЕТ, 19 јануари 2023

САБ, 21 јануари 2023

НЕД, 22 јануари 2023

СРЕ, 25 јануари 2023

САБ, 28 јануари 2023

НЕД, 29 јануари 2023

ВТО, 31 јануари 2023

СРЕ, 1 февруари 2023

САБ, 4 февруари 2023

НЕД, 5 февруари 2023

ПОН, 6 февруари 2023

САБ, 11 февруари 2023

ПОН, 13 февруари 2023

ПЕТ, 3 март 2023

САБ, 4 март 2023

ПОН, 6 март 2023

САБ, 11 март 2023

ВТО, 14 март 2023

СРЕ, 15 март 2023

САБ, 18 март 2023

НЕД, 19 март 2023

ВТО, 21 март 2023

САБ, 25 март 2023

НЕД, 26 март 2023

ВТО, 28 март 2023

САБ, 1 април 2023

ПОН, 3 април 2023

ВТО, 4 април 2023

САБ, 8 април 2023

НЕД, 9 април 2023

ПОН, 10 април 2023

САБ, 22 април 2023

НЕД, 23 април 2023

САБ, 29 април 2023

НЕД, 30 април 2023

СРЕ, 3 мај 2023

ЧЕТ, 4 мај 2023

САБ, 6 мај 2023

НЕД, 7 мај 2023

САБ, 13 мај 2023

НЕД, 14 мај 2023

СРЕ, 17 мај 2023

ЧЕТ, 18 мај 2023

САБ, 20 мај 2023

ПОН, 22 мај 2023

ВТО, 23 мај 2023

СРЕ, 24 мај 2023

ЧЕТ, 25 мај 2023

НЕД, 28 мај 2023

СРЕ, 31 мај 2023

НЕД, 4 јуни 2023