Најнови вести

Табела

A1 Лига (M)
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Група за шампион
1 ЦибонаЦибона 10 9 0 1 874:746 +128 19
Група за шампион
2 ЗадарЗадар 10 9 0 1 874:760 +114 19
Група за шампион
3 СплитСплит 10 8 0 2 854:784 +70 18
Група за шампион
4 Cedevita JuniorCedevita Junior 1 10 7 0 3 831:754 +77 17
Група за шампион
5 ГКК ШибеникГКК Шибеник 1 10 7 0 3 747:716 +31 17
Група за шампион
6 Dinamo ZagrebDinamo Zagreb 10 4 0 6 792:859 -67 14
Група за испаѓање
7 КК Дубрава ЗагербКК Дубрава Загерб 10 4 0 6 788:820 -32 14
Група за испаѓање
8 KK Bosco ZagrebKK Bosco Zagreb 10 3 0 7 820:874 -54 13
Група за испаѓање
8 KK BoscoKK Bosco 10 3 0 7 820:874 -54 13
Група за испаѓање
9 КК ШкрљевоКК Шкрљево 10 3 0 7 788:848 -60 13
Група за испаѓање
10 КК Алкар СињКК Алкар Сињ 10 3 0 7 759:813 -54 13
Група за испаѓање
11 КК ГорицаКК Горица 10 2 0 8 781:831 -50 12
Група за испаѓање
12 КК ЗабокКК Забок 10 1 0 9 710:813 -103 11
Група за шампион
Група за испаѓање