Денешни натпревари

Најнови вести

Табела

A1
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ОлимпијакосОлимпијакос 14 14 0 0 1304:985 +319 28
Плејоф
2 ПанатинаикосПанатинаикос 14 12 0 2 1171:951 +220 26
Плејоф
3 АекАек 15 9 0 6 1095:1102 -7 24
Плејоф
4 ПеристериПеристери 15 9 0 6 1243:1168 +75 24
Плејоф
5 ПромитесПромитес 2 15 9 0 6 1129:1145 -16 24
Плејоф
6 АрисАрис 2 15 8 0 7 1140:1124 +16 23
Плејоф
7 Колосес РодесКолосес Родес 2 14 8 0 6 1050:1046 +4 22
Плејоф
8 ПаокПаок 2 14 8 0 6 1131:1066 +65 22
9 Аполон Патрас КарнаАполон Патрас Карна 1 15 3 0 12 1017:1182 -165 18
10 AS IonikosAS Ionikos 1 14 3 0 11 1032:1247 -215 17
11 АС КардицасАС Кардицас 1 15 2 0 13 1050:1205 -155 17
Испаѓање
12 ЛавриуЛавриу 1 14 2 0 12 1028:1169 -141 16
Плејоф
Испаѓање