ВИДЕО: Голфот ја има својата „Курникова“

Пејџ Пиранац

Можеби голфот е спорт кој најмалку привлекува внимание на нашите простори, но изгледот на Пејџ Пиранац би можел да биде пресуден сето тоа да се смени. Пред неколку месеци, на социјалните мрежи, Пиранац се појави со секси голф облека и со неверојатна „техника“ на изведување на ударите и секако позирање. И конечно можеме да заклучиме дека голфот ја пронајде својата „Ана Курникова“.