ВИДЕО: Рикардињо со гол за антологија во светот на футсалот

Цела недела Белград и Европа говорат за Рикардињо. Португалскиот футсал репрезенатативец постигна ретко убав гол во мечот со Србија кој е во тек. Голот можеби потсеќа на головите на Бразилецот Фалкао.

Неговата репрезентација имаше заостанување од 0-1, кога ѕвездата на првенството изведе минијатура за која обичните смртници не можат ни да помислат. 

Веројатно е постигнат најдобриот гол на европскиот шампионат во Белград.

Palavras para quê?O melhor do Mundo é Ricardo Braga - #Ricardinho A magia continua #RumoÀVitória

Posted by Zona Técnica - Futsal on сабота, 6 февруари 2016