ВИДЕО: Новата футсал магија Рикардињо ја изведе на тренинг!

Футсталот, можеби изгледа како лесна игра, но не е лесно да се игра. Тоа го докажува и потегот на португалскиот репрезентативец Рикардињо, кој на тренинг на својата репрезентација во „Арена“ ни приреди вистинска магија.

Дефинитивно, ова заслужува громогласен аплауз и длабок наклон!