ВИДЕО: Најдоброто од најдобриот футсал играч на планетата Рикардињо

Рикардињо

Погледнете ги најдобрите голови во кариерата на моментално најдобриот футсал играч на светот, Рикардињо. Иако, Португалецот не стигна далеку на Европското првенство во Србија, каде беше елиминиран од соседна Шпанија (6-2), брзоногиот португалски ас долго ќе остане во сеќавање на фановите, постигнувајќи два од најдобрите голови во историјата на Европските првенства. Погледнете ги мајсториите на Рикардињо: