ВИДЕО: Фалкао повторно во елемент, овој пат сведок е Нене

Футсал легендата Фалкао, уште еднаш ги покажуваа своите мајстории. Овој пат сведок беше неговиот пријател, Нене, кој своевремено беше член на ПСЖ, а моментално игра за тимот на Васко де Гама. Нене, иако и самиот има изјавено дека е голем мајстор со топката, свесен е дека господар со „малата топка“ е неговиот сонародник Фалкао.