ВИДЕО: Рикардињо покажа дека е БОГ на денешниот футсал

Рикардињо

Рикардињо уште еднаш покажа како тој гледа на футсалот. Португалецот одново беше во центарот на вниманието со својот нов трик, кој ги изненади противниците и предизвика овации на присутните на натпреварот на Интер Мувистар и Мурсија.