ВИДЕО: Перфектен волеј од своја половина, Шпанец со футсал-мајсторија на деценијата

Нано

Фантастична завршница доаѓа од футсал меч во Шпанија, која ги „запали“ социјалните мрежи во изминатите неколку дена.

Виновник за оваа ретко видена мајсторија е Виља Албали Валдепењас, или кратко наречен Нано. Тој постигна перфектен волеј од својата половина и го постигна еден од најубавите погодоци на сите времиња на футсал терените.

  • Мајсторијата на Нано: