КМФ Конзули и Астибо единствени максимални по две кола

Една домашна победа, два нерешени исходи и две гостински победи е епилогот во некомплетното второ моло на Втората футсал лига. Само две екипи имаат максимален учинок по два одиграни натпревари - битолски КМФ Конзули и екипата на Астибо.

Втора лига
Второ коло:

КМФ Клими Кавадарци - КМФ Форца 2015 5-5
Овче Поле 2013 - КМФ Мал Ајакс 2-2
Велешта - КМФ СЕЕ-Универзити 8-1
Кардшлк - КМФ Конзули 1-7
Црешово топче - Астибо 6-10
СКФ Проект Јосифово - Кеги-Моби Велес

Следното трето коло предвидено е следната сабота, недела и понеделник.