ВИДЕО: Фалкао и во пензија понижува противници, а потоа им се извинува

Фалкао

Легендарниот Алесандро Роса Виериа, познат како Фалкао, замина во пензија, но никако не може без футсалот.

„Кралот“ на футсалската игра потсети на старите добри времиња и со еден потег понижи противник како никогаш досега. Потоа му се извини, а постигна и ремек-дело кое предизвика хаос на трибините.

Погледнете го видеото: