ВИДЕО: Дали е можна толкава бруталност во женски спорт? Со нога по главата на противничката

Футсал жени

Кој би рекол дека и жените знаат да бидат насилни како мажите. Тоа беше потврдено на еден футсал меч на кој една од учесничките ја излуди противничката со своите потези, па фаулирана на земја започна да се смее, по што заработи удар со нога во главата.

За среќа „жртвата“ немаше посериозни последици, а по немилиот настан започна општа тепачка, по рeакцијата на соиграчките.