ФОТО: Заборавете на Ева Карнеиро! Сите зборуваат за докторката на Боависта

Ева Карнеиро е минато. Титулата за најсекси докторка премина во рацете на Росана Торалес, кој е дел од нисколигашот во Бразил, Боависта