Хонка

  • Давор Талески потпиша за финска Хонка

    Доскорешниот капитен и прв чувар на мрежата на Победа, Давор Талески кариерата ја продолжува во Финска. Откако од непознати причини не успеа неговиот трансфер во Лахти, веднаш го контактирале челниците на повратникот во Првата финска лига, Хонка. Договорот е постигнат и потпишан на една година, со можност за продолжување на истиот на уште една сезона.