Супер Лига

Супер Лига
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Група за шампион
1 Јанг БојсЈанг Бојс 33 19 8 6 67:32 +35 65
Група за шампион
2 ЛуганоЛугано 33 18 5 10 61:44 +17 59
Група за шампион
3 СерветСервет 33 16 9 8 53:38 +15 57
Група за шампион
4 Сент ГаленСент Гален 2 33 14 8 11 53:44 +9 50
Група за шампион
5 ВинтертурВинтертур 1 33 13 10 10 55:56 -1 49
Група за шампион
6 ЦирихЦирих 1 33 12 12 9 44:35 +9 48
Група за испаѓање
7 ЛуцернЛуцерн 33 12 8 13 41:46 -5 44
Група за испаѓање
8 ЛозанаЛозана 33 10 10 13 43:48 -5 40
Група за испаѓање
9 БазелБазел 33 11 7 15 41:51 -10 40
Група за испаѓање
10 ИвердонИвердон 33 11 7 15 43:64 -21 40
Група за испаѓање
11 ГрасхоперсГрасхоперс 33 8 6 19 35:45 -10 30
Група за испаѓање
12 Стаде Лс ОшиСтаде Лс Оши 33 5 8 20 33:66 -33 23
Група за шампион
Група за испаѓање