• Столица дебитира таму каде што Партизан никогаш не губи

    Во блиското минато „парниот ваљак“ имаше мини во стартните етапи на првенствената трка, црни точки каде што губеше бодови, но заминувањето во Ивањиќ на стартот на новата сезона на Суперлигата, би требало да биде рутински пат до трите бода. Делумно поради тоа што има огромна разлика, бидејќи се соочуваат со вицепрвакот на државата и повратникот во елитниот ранг, делумно и поради традицијата.

Состави

Нема податоци за овој натпревар

Igor Bondzulic

    Igor Duljaj