ВИДЕО: Прв контакт на Фирмино и асистенција за израмнување на Мане

Клоп ја поправи грешката и на почетокот од вториот дел изврши очекувана замена во Суперкуп финалето. Фирмино го замени Оксел-Чембрлејн и веднаш остави трага на натпреварот.

По неговото додавање, Мане стигна пред Кепа и ја втурна топката во мрежата (1-1).

Натпреварот добива на динамика и се очекуваат уште голови на „Водафон Арена“.