Понежните половини на македонските фудбалери: Нивната најголема поддршка! (ФОТО)

Македонија се подготвува за деби-настапот на Европското првенство (ЕП). Прва пречка ќе биде селекцијата на Австрија, на дуел кој ќе се игра во Букурешт. Ќе има и публика на трибините, а играчите сигурно ќе добијат поддршка од нивните семејства и најблсики.

Меѓу присутните на трибините се очекува да бидат и понежните половини на македонските играчи. Тие се секојдневна нивна поддршка, спортскиот живот и пат воопшто не е лесен, па сигурно дека ќе бидат тука и сега на ЕП кога го остварија најголемиот успех.

Во продолжение, погледнете ги понежните половини на нашите играчи...