ОФИЦИЈАЛНИ СОСТАВИ: Офанзивните „лавови“ ќе го бркаат ерменското водство

Тренерот на Македонија Ѓорче Петров, Александар Таневски нема многу да менува од тимот кој пред седум дена загуби во Ерменија со 3-1. Пак, „лавовите“ ќе се потпрат на искусни македонски фудбалери и Бразилци

За голови се задолжени Карваљо, Тантуровски и Јашаровски. 

Македонија ЃП:
Јовановски, Родриго, Нето, Личина, Божиновски, Да Силва, Јашаровски, Пецов, Филиповски, Карваљо, Тантуровски

Алашкерт:
Чанчаревиќ, Восканиан, Ишканиан, Дагбашиан, Хајрапетиан, Ненадовиќ, Секулиќ, Коељо Андраде, Танков, Григориан, Мкојан

Кристофер Пирес ќе означи почетокот на натпреварот кој ќе се игра на терените на Фудбалската федерација на Македонија.