Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ЕквадорЕквадор 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ХоландијаХоландија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 КатарКатар 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СенегалСенегал 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АнглијаАнглија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ИранИран 0 0 0 0 0:0 0 0
1 САДСАД 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ВелсВелс 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АргентинаАргентина 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 МексикоМексико 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПолскаПолска 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Саудиска АрабијаСаудиска Арабија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АвстралијаАвстралија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ДанскаДанска 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ФранцијаФранција 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТунисТунис 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 КостарикаКостарика 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ГерманијаГерманија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЈапонијаЈапонија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ШпанијаШпанија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Ф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БелгијаБелгија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 КанадаКанада 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ХрватскаХрватска 0 0 0 0 0:0 0 0
1 МарокоМароко 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Г
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БразилБразил 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 КамерунКамерун 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СрбијаСрбија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ШвајцаријаШвајцарија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Х
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ГанаГана 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 Република КорејаРепублика Кореја 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПортугалијаПортугалија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 УругвајУругвај 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф