ЕП, Група Ф

Група Ф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ЧешкаЧешка 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ГрузијаГрузија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПортугалијаПортугалија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТурцијаТурција 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф