ЕП, Група Е

Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БелгијаБелгија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 РоманијаРоманија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СловачкаСловачка 0 0 0 0 0:0 0 0
1 УкраинаУкраина 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
2. коло. коло