ЕП, Група Д

Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АвстријаАвстрија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ФранцијаФранција 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ХоландијаХоландија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ПолскаПолска 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1. коло. коло

НЕД, 13 јуни 2021

ПОН, 14 јуни 2021