ЕП, Група Б

Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АлбанијаАлбанија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1 ХрватскаХрватска 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ИталијаИталија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ШпанијаШпанија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
1. коло. коло
2. коло. коло

СРЕ, 16 јуни 2021

ЧЕТ, 17 јуни 2021

3. коло. коло