Најнови вести

Група Е
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 АвстралијаАвстралија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 БразилБразил 0 0 0 0 0:0 0 0
1 КанадаКанада 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЈапонијаЈапонија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ГерманијаГерманија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 КолумбијаКолумбија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 НигеријаНигерија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 САДСАД 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ФранцијаФранција 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Нов ЗеландНов Зеланд 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЗамбијаЗамбија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ШпанијаШпанија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф