Најнови вести

Табела

Група А
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ИталијаИталија 3 3 0 0 7:0 +7 9
Плејоф
2 ВелсВелс 3 1 1 1 3:2 +1 4
Плејоф
3 ШвајцаријаШвајцарија 3 1 1 1 4:5 -1 4
4 ТурцијаТурција 3 0 0 3 1:8 -7 0
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 БелгијаБелгија 3 3 0 0 7:1 +6 9
Плејоф
2 ДанскаДанска 2 3 1 0 2 5:4 +1 3
3 ФинскаФинска 3 1 0 2 1:3 -2 3
4 РусијаРусија 2 3 1 0 2 2:7 -5 3
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ХоландијаХоландија 3 3 0 0 8:2 +6 9
Плејоф
2 АвстријаАвстрија 1 3 2 0 1 4:3 +1 6
Плејоф
3 УкраинаУкраина 1 3 1 0 2 4:5 -1 3
4 МакедонијаМакедонија 3 0 0 3 2:8 -6 0
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 АнглијаАнглија 1 3 2 1 0 2:0 +2 7
Плејоф
2 ХрватскаХрватска 1 3 1 1 1 4:3 +1 4
Плејоф
3 ЧешкаЧешка 2 3 1 1 1 3:2 +1 4
4 ШкотскаШкотска 3 0 1 2 1:5 -4 1
Плејоф
Група Е
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ШведскаШведска 3 2 1 0 4:2 +2 7
Плејоф
2 ШпанијаШпанија 1 3 1 2 0 6:1 +5 5
3 СловачкаСловачка 1 3 1 0 2 2:7 -5 3
4 ПолскаПолска 3 0 1 2 4:6 -2 1
Плејоф
Група Ф
ОН П Н И Гол. ГР Форма Бод.
Плејоф
1 ФранцијаФранција 3 1 2 0 4:3 +1 5
Плејоф
2 ГерманијаГерманија 3 1 1 1 6:5 +1 4
Плејоф
3 ПортугалијаПортугалија 3 1 1 1 7:6 +1 4
4 УнгаријаУнгарија 3 0 2 1 3:6 -3 2
Плејоф