Африкански Куп на Нации

Primary tabs

Најнови вести

Група Е
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 МалиМали 0 0 0 0 0:0 0 0
1 НамибијаНамибија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Јужна АфрикаЈужна Африка 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТунисТунис 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Ф
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 Конго ДРКонго ДР 0 0 0 0 0:0 0 0
1 МарокоМароко 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ТанзанијаТанзанија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЗамбијаЗамбија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група А
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 Екваторска ГвинејаЕкваторска Гвинеја 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Гвинеја-БисауГвинеја-Бисау 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Брег на Слонова КоскаБрег на Слонова Коска 0 0 0 0 0:0 0 0
1 НигеријаНигерија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Б
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 Зеленортски ОстровиЗеленортски Острови 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ЕгипетЕгипет 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ГанаГана 0 0 0 0 0:0 0 0
1 МозамбикМозамбик 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Д
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 АлжирАлжир 0 0 0 0 0:0 0 0
1 АнголаАнгола 0 0 0 0 0:0 0 0
1 Буркина ФасоБуркина Фасо 0 0 0 0 0:0 0 0
1 МавританијаМавританија 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф
Група Ц
ОН П Н И Г +/- Форма Б
1 КамерунКамерун 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ГамбијаГамбија 0 0 0 0 0:0 0 0
1 ГвинејаГвинеја 0 0 0 0 0:0 0 0
1 СенегалСенегал 0 0 0 0 0:0 0 0
Плејоф